top of page

ABCpedicure staat voor deskundigheid. Wij gaan zorgvuldig om met uw voeten. Klachten worden nauwgezet onderzocht en wij schromen niet om u door te verwijzen naar andere disciplines in de voetverzorging. De meeste mensen hebben het idee dat een pedicure nagels knipt en nagels lakt.

Pedicure is een vak waarin wij geleerd hebben om deskundig pijnlijke kloven of likdoorns te verwijderen. Ingegroeide nagels te behandelen en wij helpen u om uw schimmelnagels te bestrijden.


Daarnaast zijn er mensen die lijden aan diabetes en reuma, voor deze klanten is voetverzorging meer dan noodzakelijk. 
Een bezoek aan een pedicure pas juist in deze hectische maatschappij. Bij deze vorm van lichaamverzorging ervaart u wat

‘quality time’ is.

Bij ABCpedicure kunt u terecht voor alle vormen van cosmetische behandelingen. Verschillende klanten hebben hun ervaringen met ons gedeeld. Ervaringen als  ‘ontstressen’ en ‘ trots op mooie voeten’ zijn gespreksitems die wij erg vaak teruggekoppeld krijgen.

​​

Onder het kopje ‘prijzen’ worden de behandelingen gespecificeerd.

Gezonde voeten

Medisch Pedicure

De diabetische voet is erg kwetsbaar. Wondjes kunnen nare gevolgen krijgen. Het is zaak dat diabetespatiënten hun voeten regelmatig door een pedicure laten behandelen om chronische voetproblemen te voorkomen.  Deze behandelingen kunnen door uw zorgverzekering worden vergoed.
                             

De reumavoet is ook een voet die veel aandacht vereist. Immers een reumatische voet is erg gevoelig en pijnlijk. Het verwijderen van eelt, likdoorns en het behandelen van de nagels wordt met de grootste zorg en vakkundigheid  uitgevoerd.
Als reumapatiënt kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de behandelingskosten.

 

bottom of page